rezonanca

(nema veze s rezonom)

krokodilsko srce

dana 16 studenoga, 2012

Imam teoriju koja ruši teoriju Davida Ickea o gmazovima rušiteljima svijeta naših snova i koječega svega.

Ickea, naravno, još nisam pročitala (misli se na njegova djela) (uostalom u čemu bi bila razlika?), ali upravo dovrših tiskano izdanje Krešimira Mišaka (nikad nisam sigurna dekliniraju li se muška imena i prezimena ili samo prezimena) “Sve piše u novinama…” i to je bilo sasvim dovoljno za gradnju teorije koja ruši teoriju Davida Ickea o gmazovima rušiteljima…

Znači, sve stoji, bankari židovi barak obama štedne žarulje & europska unija, a onda pada kad se spomenu gmazovi žderači ž. energije, zašto?

Na jednom sam pametnom blogu imala pročitati da, ako je sve to tako, i ako su ti moćnici tako moćni, kako to da je nekom poput D.I. uspjelo sve iznijeti na vidjelo i još knjige pisati i okolokole po bijelom svijetu na glas o tome govoriti – bez posljedica. Ergo, NIŠTA od toga NIJE tako!

 

Maloprije, kod Mišaka pročitah, opet vrlo uvjerljive dokaze o postojanju velike gmazovske zavjere, sa nekoliko priča vidjelaca ljudi-gmazova –> Mišak čvrsto vjeruje da gmazoljudi postoje i da nama ne snuju dobro.

Na jednom mjestu govori kako je slučajno otkrio da su srca koja si mi poklanjamo za valentinova i koja smatramo simbolima ljubavi, zapravo KROKODILSKA ili ZMIJSKA srca, jer ljudsko je, kaže, srce okruglo, a gmazovsko je pri dnu zašiljeno. Napisao je, da kad je to rekao D.Ickeu da je ovaj prokomentirao kako je to tek vrhunska gmazovska podvala ljudskom rodu.

E tu se Meni upalila lampica :D

Vjerujem i ja u postojanje više entiteta. ALI gmazovi nisu negativci. Nekako sam sklonija vjerovati da se radi o drevnim “božanstvima” koja su dolaskom “novog doba” svrgnuta sa trona. Mislim da se tu prije radi o personifikaciji “stare mudrosti”, koju u SVIM mitovima predstavlja Zmija (zmaj, ili krokodil – gmaz).

Po meni, se dakle, vrhunska podvala sastoji u ponovljenom demoniziranju zmije kao simbola mudrosti, kako od strane novih religija, tako i sada od njihove “alternative”. I po meni je sami Icke zbog toga vrhunska podvala. On služi za odvraćanje pažnje i za prokazivanje nedužnih za krivce.

!!!

Čijom glavom misliš ako misliš glavom Davida Ickea? :D

Kad se sljedeći put okreneš oko sebe tražeći bilo kakav smisao u ovom svijetu kojim vlada površnost… što je to što ti fali, i što je ono čega se najviše bojiš…

… treba ti smisao, ili ti treba neprijatelj?

Zmije, zmaje, kokrodili ti nisu neprijatelji, njima se živo fućka za nas!

I htjeli bi da se i nama za njih.

 

<meni treba prijatelj>


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

<span>%d</span> blogeri kao ovaj: