rezonanca

(nema veze s rezonom)

zajednica

dana 7 veljače, 2014

Bit će sad i treći mjesec kako povjerenik naše zgrade skuplja potpise za grupno energetsko certificiranje stanova. Ako je grupno, grupa ima popust (ne zna se koliki), a ako nije grupno, e onda triba platit!

Bit će sad treća godina da sam preselila ovamo i još mi je uvijek sve novo i nemam namjeru to novo mijenjat za novije (niti imam potrebu plaćati nekome da mi to kaže) te mi certifikat neće trebat. E ali on veli da će mi valjat još za deset godina. Rekoh, u deset godina još će se dvadeset puta zakoni mijenjat. Najmanje. I hvala, ne treba.

Jučer me je treći put zaskočio s papirom, i pošto smo uvjeravanja davno prošli (tako sam bar mislila), samo odmahnem glavom, hvala-hvala, no on se glasno počne smijat (vidi post o bijesu!), izvadi penkalu iz džepića, izgovori moje prezime, pljune (tobože u penkalu) i nešto zašara…

E sad:

da sam veliko debelo muško strpljivo bi mu objasnila, neka se radije svađa, preklinje ili proklinje zakonodavca, umjesto što se pokušava na tuđi račun provlačit ispod letvice, pod jedan, odnosno pod dva, kad je takav đek nek ne plati pa nek odrobija!

E,

ali moraš pazit na dobar glas…

 


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

<span>%d</span> blogeri kao ovaj: