rezonanca

(nema veze s rezonom)

nogometaši su glupi

dana 20 ožujka, 2014

Dakle, dođem na posao. Pozdravim. Tri, četiri glave se podignu. Odmjere me od do. Ali ne odzdrave. Šmrc! Ne bježim ja od toga. Znam ja da problem je u meni. Nisam dobra u čavrljanju. Pretpostavljam da ne znam dobro skriti dosadu kad krenu priče o: tom i tom. Rječju, ograničena sam i dosadna.

Ali to je dobra vijest. Jer,

Danas ide priča ooOOo:

četkama za WC!

Dvije mlađe, pitaju jednu stariju čime ona čisti zahod. Starija kaže da domestostom. Mlađa pita je li bolji klor ili solna kiselina. Starija kaže da je je. Mlađa se žali da je primijetila da joj se pojavljuju smećkaste mrlje. Starija savjetuje četkanje.

Sve tri imaju ozbiljne ozbiljne izraze lica. Netko tko ih gleda, a ne čuje, mogao bi pomisliti da rješavaju kakav problem ili teorem. Što na koncu… u neku ruku… ruku na srce… bljak!

Dakle, da uskočim u razgovor? Što mi hoće reć, da joj mama više ne čisti zahod (ako je tek u ovoj dobi primijetila smeđe od izmeta. oprostite.), ili da nije čula da su sredstva za čišćenje evoluirala, ili da zbog nekog razloga (ili bez razloga) pokušava gospođi reći da je toliko stara da ona to ne zna (dakle, da je solna kiselina zamijenjena brefom, arfom ili domestosom i to u različitim bojama i mirisima. oprostite.)

Dakle, nema smisla. (ŽBV)

Ja nisam s ovog svijeta. Ne osposobljena za stvarni život. Sve mi to rade vile.

Dakle,

jutros sam na nekom radiju slušala kad su neke dvije prostakuše (oprostite.) intervjuirale Zdravka Mamića, a onda sam popodne čula, i to na ozbiljnim vijestima, da je Zdravko Mamić izjavio to i to (nešto o privatizaciji, novcima ozbiljno nešto).

Sad, kako svaka medalja ima dva lica, možda su ove dvije prostakuše (oprostite), dvije jako pametne cure, koje su pokušale sa Zdravkom Mamićem pričati na njegov način eda bi iskamčile kakvu ekskluzivu. Ali vjerojatnije da su obične prostakuše koje su se htjele sprdat sa Zdravkom Mamićem eda bi imale o čemu naredna tri tjedna pričat s ekipom.

Uglavnom, jedno od pitanja, a zbog kojeg je i isprovociran ovaj kvalitetan post, je biloooOOOoo, pazi sad!:

– Jesu li nogometaši glupi?

Vaaau! Koje pitanje.

Zdravko Mamić je, naravno, odgovorio da se to tako u narodu misli da oni nisu sposobni za stvarni život, jer oni ne sudjeluju u stvarnom životu, nego imaju ljude koji za njih odlaze po dućanima, uredima, postajama i svačemu nečemu, dok su oni fokusirani isključivo na igru.

 

A njima je igra posao.

Dobro plaćen.

Ako su dobri. A dobri su ako su fokusirani. (valjda)

 

Ja bih rekla da su baš zato iznimno pametni. A svi koji misle suprotno da su iznimno jalni. S tim da jal kamufliraju – teligencijom.

I manekenke su glupe, također. Pogotovo ako se dobro udaju. I ako su sretne. Njima sigurno muževi četkaju WCje. Ili imaju žene. Jer su im muževi nogometaši. Koji su zgodni i bogati i mišićaviii iiiii. I glupi.

Bože moj, o čemu oni pričaju?


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

<span>%d</span> blogeri kao ovaj: